Zaterdag gaan we weer heerlijke paling, makreel en hamachi filet roken.

UPDATE: Ivm werkzaamheden zijn we de komende 2 weken gesloten. Het is dus niet mogelijk om vis te bestellen. Dus zaterdag 13 en 20 maart zijn wij gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Deze keer roken we 14 kg paling, 2,5 kg makreel en 3 kg hamachi filet. Het gaat een drukke dag worden dus.

Vorige week hebben we 20 kg paling gerookt en alles verkocht. We zijn daar erg dankbaar voor. Weer leuke mensen ontmoet en terugkerende klanten. Het was weer een dankbare en mooie dag.

Om zeker te zijn van jouw portie gerookte vis zorg dan dat je uiterlijk morgen jouw bestelling plaatst. Dan weten wij hoeveel vis er gerookt moet worden.

hamachi filet roken

Wat voor soort vis is een hamachi vis.

De Hamachi vis leeft in het wild in de warme wateren van de Pacific. De hamachi wordt ook wel Yellowtail kingfish genoemd. De hamachi vis heeft een mooie stevige textuur en een verrukkelijke  zachte smaak. De hamachi vis wordt tegenwoordig duurzaam gekweekt in Nederland met  enkel biologische voeding en vrij van antibiotica. Misschien nog wel lekkerder dan zalm!

Nieuwsgierig geworden naar de smaak van hamachi filet? Bestel dan snel een portie en kom het zaterdag ophalen. We weten zeker dat je het heerlijk gaat vinden. Wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje. Tot zaterdag!

Mail ons